детаљна картаjako detaljna karta
место кампа

Ово нам је био први одлазак на Фрушку Гору.(од петка око поднева до недеље у 15 часова)
Хтели смо да се лоцирамо-направимо камп на прелепом месту које нам је запало за око током фрушкогорског маратона а а то је извор у близини Пинкијевог гроба односно средина пута од ман Јазак до пута Чот-Бешеновачки прњавор.

Колима смо довежени до средине споменутог пута а одатле смо кренули натоварени ка жељеној позицији кампа.После малог лутања стигли смо где смо хтели и ту почели да правимо бивак.
Заклон сам направио по пропису и одлично га маскирао (види слику) а такође и лежај је урађен по књизи “Опстанак”:Прво поређане крупније гране,па гранчице па лишће на борове гране а преко тога подметач па врећа.Прво вече ми је било хладно али само због тога што нисам скинуо јакну па ми је врећа била узана.
Прву ноћ  имали смо интересантне догађаје везане за керове--у близини се чуо чопор паса.Није нам баш било свеједно али смо преживели до јутра.
Суботу смо провели  у уређивању кампа и спремању јела (наравно и одмарање после јела ) .
Тада сам правио и свој хлеб-тортиљице које су ми се прилично допале....све у свему било је јако лепо а у недељу смо кренули ка Венцу јер смо имали договор са Дејаном да нас покупи у 15 ч на Венцу.( имали смо времена и за пиво у Врднику)
 

Презентација је оптимизована за Microsoft Internet Explorer 6.0 и FireFox 7.0 при резолуцији 1280х1024 пиксела и 16 битној палети боја.
Copyright © 2000-2007.  Bласник и аутор Ненад Тадић.За контакт користити горум